Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 470 kJ / 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 0,45 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,90 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 chlazené steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
8-10 8-10 středních brambor | Brambor zimní | 450 g |
máslo | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |