Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se žampiony a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 322 kJ /
794 kcal
Bílkoviny107,05 g
– z toho živočišné bílkoviny98,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,25 g
Tuky27,05 g
– nasycené15,82 g
– nenasycené9,38 g
–– mononenasycené7,75 g
–– polynenasycené1,63 g
––– omega 30,96 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy24,85 g
– cukry18,40 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecího masa z prsou Kuře prso 400 g
sůl Sůl mořská
po špetce špetce pepř, mletý kmín a suš. česnek Kmín mletý
olej na pokapání masa + na osmažení Vepřová kýta
200-250 g 200-250 g žampionů Žampion čerstvý 225 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
lžička lžička houbového prášku Houby sušené směs
1 1 menší červená paprika (nebo po půlce červené a žluté) Paprika červená čerstvá 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.