Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se žampiony a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 322 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 27,05 g |
– nasycené | 15,82 g |
– nenasycené | 9,38 g |
–– mononenasycené | 7,75 g |
–– polynenasycené | 1,63 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 292 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 24,85 g |
– cukry | 18,40 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecího masa z prsou | Kuře prso | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
po špetce špetce pepř, mletý kmín a suš. česnek | Kmín mletý | |
olej na pokapání masa + na osmažení | Vepřová kýta | |
200-250 g 200-250 g žampionů | Žampion čerstvý | 225 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
lžička lžička houbového prášku | Houby sušené směs | |
1 1 menší červená paprika (nebo po půlce červené a žluté) | Paprika červená čerstvá | 150 g |