Nutriční hodnoty (Přírodní krkovička na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 plátků krkovičky | ||
drcený pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
sušené oregano | Oregano sušené | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
2 PL 2 PL švestkové omáčky | ||
2 dl 2 dl červeného vína (použila jsem Carl Jung de-alcoholised) | Víno červené suché | 200 ml |