Nutriční hodnoty (Křehká vepřová játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 31,81 g |
– nasycené | 7,27 g |
– nenasycené | 14,01 g |
–– mononenasycené | 10,22 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,93 g |
Sacharidy | 26,97 g |
– cukry | 8,08 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
sůl podle chuti (po usmažení) | Sůl mořská | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
2-3 2-3 vejce (podle potřeby) | Vejce slepičí | 175 g |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |