Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehká vepřová játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 464 kJ /
828 kcal
Bílkoviny108,28 g
– z toho živočišné bílkoviny107,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky31,81 g
– nasycené7,27 g
– nenasycené14,01 g
–– mononenasycené10,22 g
–– polynenasycené3,80 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,83 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 1,59 g
Sůl3,93 g
Sacharidy26,97 g
– cukry8,08 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
sůl podle chuti (po usmažení) Sůl mořská
strouhanka Strouhanka pšeničná
2-3 2-3 vejce (podle potřeby) Vejce slepičí 175 g
sádlo na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.