Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jeřabinová zavařenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 968 kJ /
3 100 kcal
Bílkoviny15,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,15 g
Tuky10,50 g
– nasycené4,15 g
– nenasycené6,30 g
–– mononenasycené4,15 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina66,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy703,00 g
– cukry650,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jeřabin Jeřabiny čerstvé 1000 g
600 g 600 g třtinového cukr Cukr bílý 600 g
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
1 lžička 1 lžička mleté skořice (Vitana) Skořice ceylonská mletá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.