Nutriční hodnoty (Jeřabinová zavařenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 968 kJ / 3 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,15 g |
Tuky | 10,50 g |
– nasycené | 4,15 g |
– nenasycené | 6,30 g |
–– mononenasycené | 4,15 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 66,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 703,00 g |
– cukry | 650,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jeřabin | Jeřabiny čerstvé | 1000 g |
600 g 600 g třtinového cukr | Cukr bílý | 600 g |
šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice (Vitana) | Skořice ceylonská mletá | 5 g |