Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na celeru a mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 240 kJ /
1 970 kcal
Bílkoviny172,23 g
– z toho živočišné bílkoviny161,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky119,27 g
– nasycené62,71 g
– nenasycené46,87 g
–– mononenasycené41,14 g
–– polynenasycené5,73 g
––– omega 30,53 g
Vláknina32,65 g
Cholesterol 775 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,50 g
Sacharidy35,47 g
– cukry21,30 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
500 g 500 g celeru Celer bulva čerstvá 500 g
350 g 350 g mrkve Mrkev čerstvá 350 g
200 g 200 g vývaru Vývar hovězí 200 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
zelená petrželka na posypání Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.