Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na celeru a mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 240 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 161,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 119,27 g |
– nasycené | 62,71 g |
– nenasycené | 46,87 g |
–– mononenasycené | 41,14 g |
–– polynenasycené | 5,73 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 32,65 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 35,47 g |
– cukry | 21,30 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
350 g 350 g mrkve | Mrkev čerstvá | 350 g |
200 g 200 g vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželka na posypání | Petržel nať čerstvá |