Nutriční hodnoty (Gratinovaná růžičková kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 662 kJ / 1 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,02 g |
| Tuky | 101,99 g |
| – nasycené | 50,86 g |
| – nenasycené | 49,50 g |
| –– mononenasycené | 41,14 g |
| –– polynenasycené | 8,37 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 36,56 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 2,72 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 97,50 g |
| – cukry | 44,10 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 700 g |
| 6 6 menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |