Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vdolky z bramborového těsta s jablkovými povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 726 kJ /
3 520 kcal
Bílkoviny105,73 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,55 g
Tuky22,58 g
– nasycené6,63 g
– nenasycené10,76 g
–– mononenasycené4,98 g
–– polynenasycené5,78 g
––– omega 30,44 g
Vláknina32,06 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy707,33 g
– cukry166,09 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
350 g 350 g vařených brambor Brambor zimní 350 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
125 g 125 g cukru krupice Cukr bílý 125 g
sůl Sůl mořská
tuk na potření (máslo, máslo s olejem) Máslo kravské
jablka Jablko čerstvé
citron Citrón čerstvý
med Med nepasterovaný
hnědý rum Rum
tvaroh z vaničky vaničky Tvaroh polotučný
bílý jogurt Activia (kysaná smetana) Jogurt kravský bílý 1,5%
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.