Nutriční hodnoty (Krkovička s lečem zapečená s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 544 kJ / 1 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 65,95 g |
– nasycené | 32,32 g |
– nenasycené | 32,45 g |
–– mononenasycené | 26,25 g |
–– polynenasycené | 6,20 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 34,40 g |
Cholesterol | 241 mg |
Sodík | 9,53 g |
Sůl | 23,50 g |
Sacharidy | 89,95 g |
– cukry | 23,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g krkovičky na plátky | Vepřová krkovice | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
100 g 100 g plátkového sýra Ementál | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 červenou kapii | Paprika červená čerstvá | |
koření gyros | Provensálské koření | |
olivový olej | Olej olivový | |
750 g 750 g leča | Zelenina směs sterilovaná | 750 g |