Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s vanilkovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 452 kJ /
2 737 kcal
Bílkoviny88,76 g
– z toho živočišné bílkoviny58,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,06 g
Tuky61,90 g
– nasycené14,95 g
– nenasycené23,01 g
–– mononenasycené16,37 g
–– polynenasycené6,64 g
––– omega 30,53 g
Vláknina15,31 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 731 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy448,58 g
– cukry252,55 g
––– laktóza22,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
120 g 120 g krupicového cukru Cukr bílý 120 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu - můžete nahradit 1 vanilkovým cukrem Aroma vanilkové 7 ml
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
70 g 70 g krupicového cukru Cukr bílý 70 g
20 g 20 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 20 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu - můžete nahradit 1 vanilkovým cukrem Aroma vanilkové 7 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.