Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 452 kJ / 2 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,06 g |
Tuky | 61,90 g |
– nasycené | 14,95 g |
– nenasycené | 23,01 g |
–– mononenasycené | 16,37 g |
–– polynenasycené | 6,64 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 15,31 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 448,58 g |
– cukry | 252,55 g |
––– laktóza | 22,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
120 g 120 g krupicového cukru | Cukr bílý | 120 g |
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu - můžete nahradit 1 vanilkovým cukrem | Aroma vanilkové | 7 ml |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
70 g 70 g krupicového cukru | Cukr bílý | 70 g |
20 g 20 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 20 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu - můžete nahradit 1 vanilkovým cukrem | Aroma vanilkové | 7 ml |