Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí rolka plněná pažitkovou omeletou s bramborami z parního hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 106 kJ /
742 kcal
Bílkoviny64,75 g
– z toho živočišné bílkoviny57,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky26,41 g
– nasycené13,01 g
– nenasycené10,30 g
–– mononenasycené8,80 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,52 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy57,56 g
– cukry3,66 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200-220 g 200-220 g kuřecích prsou Kuře prso 210 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř (možno vynechat) Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
čerstvá pažitka Pažitka čerstvá
nepatrně oleje na pánvičku Olej řepkový
300-400 g 300-400 g oloupaných brambor na přílohu Brambor zimní 350 g
2 plátky 2 plátky másla (možno vynechat) Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.