Nutriční hodnoty (Kuřecí rolka plněná pažitkovou omeletou s bramborami z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 106 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 26,41 g |
– nasycené | 13,01 g |
– nenasycené | 10,30 g |
–– mononenasycené | 8,80 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 57,56 g |
– cukry | 3,66 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200-220 g 200-220 g kuřecích prsou | Kuře prso | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř (možno vynechat) | Pepř černý mletý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
nepatrně oleje na pánvičku | Olej řepkový | |
300-400 g 300-400 g oloupaných brambor na přílohu | Brambor zimní | 350 g |
2 plátky 2 plátky másla (možno vynechat) | Máslo kravské | 20 g |