Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 557 kJ /
372 kcal
Bílkoviny16,93 g
– z toho živočišné bílkoviny11,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky6,24 g
– nasycené3,93 g
– nenasycené1,85 g
–– mononenasycené1,33 g
–– polynenasycené0,52 g
––– omega 30,12 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy59,11 g
– cukry17,40 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
270 g 270 g oloupaných brambor Brambor zimní 270 g
200 ml 200 ml netučného masového vývaru Vývar masový 200 ml
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
čerstvá pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.