Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánová buchta s tvarohovo-pudinkovým krémem - z hrníčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 713 kJ /
1 604 kcal
Bílkoviny27,70 g
– z toho živočišné bílkoviny14,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,58 g
Tuky61,48 g
– nasycené7,12 g
– nenasycené49,39 g
–– mononenasycené35,07 g
–– polynenasycené14,32 g
––– omega 34,16 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 269 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy211,34 g
– cukry117,79 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 zralejší banán Banán čerstvý 90 g
60 g 60 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
125 g 125 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
1/3 1/3 prášku do pečiva Kypřící prášek 4.0000001192092896 g
máslo na vymazání hrníčků hrníčků Máslo kravské
kokos na vysypání hrníčků hrníčků Kokos strouhaný
125 125 g tvarohu z vaničky Tvaroh polotučný
100 g 100 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1/2 1/2 pudinku bez vaření Créme Olé (kokosového) Puding v prášku
20 g 20 g moučkového cukru (podle chuti) Cukr bílý 20 g
cukrářské zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.