Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s jablky a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 571 kJ /
1 092 kcal
Bílkoviny28,70 g
– z toho živočišné bílkoviny26,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky72,20 g
– nasycené39,95 g
– nenasycené26,52 g
–– mononenasycené22,93 g
–– polynenasycené3,59 g
––– omega 30,43 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 692 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy74,15 g
– cukry68,75 g
––– laktóza12,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 a 1/4 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 1 a 1/4 hrnku cukru krupice (může být i krystal,ale krupice je lepší) Cukr bílý
1/4 kostky 1/4 kostky másla Máslo kravské 62.5 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
kypřící prášek Kypřící prášek
4 4 středně velká jablka Jablko čerstvé 600 g
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
cca 100 100 g mandlí - plátky Mandle neloupané
vrchovatá lžička lžička koření do perníku Perníkové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.