Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborné sterilované okurky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 480 kJ /
1 310 kcal
Bílkoviny6,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,54 g
Tuky0,94 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina21,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66,19 g
Sůl165,30 g
Sacharidy313,40 g
– cukry269,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
okurky Okurka salátová čerstvá
1,25 l 1,25 l octa Ocet lihový 1250 ml
3,75 l 3,75 l vody Voda 3750 ml
16,5 dkg 16,5 dkg soli Sůl mořská 165 g
25 dkg 25 dkg cukru Cukr bílý 250 g
40 tablet 40 tablet cukerinu E954 - Sacharin a jeho soli
3 3 cibule na kolečka Cibule čerstvá 210 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
10 10 bobkových listů Bobkový list sušený
5 5 hřebíčků Hřebíček
15 kuliček 15 kuliček nového koření Nové koření
20 kuliček 20 kuliček pepře Pepř černý
10 koleček 10 koleček křenu Křen čerstvý
3 3 mrkve na kolečka Mrkev čerstvá 150 g
2 větvičky 2 větvičky kopru Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.