Nutriční hodnoty (Řízky z vepřové panenky se salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 213 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 13,43 g |
– nasycené | 1,81 g |
– nenasycené | 11,37 g |
–– mononenasycené | 9,09 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 5,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 33,92 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová panenka | Vepřová panenka | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
5 listů 5 listů čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
Parmezán | Parmezán | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
2 plátky 2 plátky toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 40 g |
olej | Olej řepkový |