Nutriční hodnoty (Pečené blumy s fresh krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 584 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,44 g |
Tuky | 32,20 g |
– nasycené | 20,11 g |
– nenasycené | 11,50 g |
–– mononenasycené | 9,78 g |
–– polynenasycené | 1,72 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 2,58 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 132,42 g |
– cukry | 83,59 g |
––– laktóza | 2,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 blum | Bluma čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
5 lžic 5 lžic javorového sirupu | Sirup javorový | 75 ml |
špetka špetka perníkového koření | Perníkové koření | |
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
1 lžíce 1 lžíce měkkého másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce ovesných vloček | Vločky ovesné | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce mascarpone | Mascarpone | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
pár kapek kapek vanilkového extraktu | Aroma vanilkové |