Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené blumy s fresh krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 584 kJ /
857 kcal
Bílkoviny8,01 g
– z toho živočišné bílkoviny2,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,44 g
Tuky32,20 g
– nasycené20,11 g
– nenasycené11,50 g
–– mononenasycené9,78 g
–– polynenasycené1,72 g
––– omega 30,30 g
Vláknina2,58 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy132,42 g
– cukry83,59 g
––– laktóza2,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 blum Bluma čerstvá
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
5 lžic 5 lžic javorového sirupu Sirup javorový 75 ml
špetka špetka perníkového koření Perníkové koření
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
1 lžíce 1 lžíce měkkého másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné 15 g
3 lžíce 3 lžíce mascarpone Mascarpone 45 g
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
pár kapek kapek vanilkového extraktu Aroma vanilkové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.