Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí špízy s brambory z parního hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 341 kJ /
320 kcal
Bílkoviny34,29 g
– z toho živočišné bílkoviny30,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,75 g
Tuky5,28 g
– nasycené1,98 g
– nenasycené2,34 g
–– mononenasycené1,38 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,17 g
Vláknina5,24 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 307 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy31,74 g
– cukry3,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g kuřecích prsou Kuře prso 80 g
50 g 50 g kuřecích jater Játra kuřecí 50 g
25 g 25 g šunkové klobásy Klobása 25 g
25 g 25 g cibule Cibule čerstvá 25 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
170 g 170 g oloupaných brambor (na přílohu) Brambor zimní 170 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.