Nutriční hodnoty (Kuřecí špízy s brambory z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 341 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 5,28 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 2,34 g |
–– mononenasycené | 1,38 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 5,24 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 31,74 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g kuřecích prsou | Kuře prso | 80 g |
50 g 50 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 50 g |
25 g 25 g šunkové klobásy | Klobása | 25 g |
25 g 25 g cibule | Cibule čerstvá | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
170 g 170 g oloupaných brambor (na přílohu) | Brambor zimní | 170 g |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá |