Nutriční hodnoty (Řízková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 977 kJ / 2 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 220,44 g |
– nasycené | 98,98 g |
– nenasycené | 108,35 g |
–– mononenasycené | 90,20 g |
–– polynenasycené | 18,15 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 4,55 g |
Sůl | 11,24 g |
Sacharidy | 30,45 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
9 9 vepřových plátků | Vepřová kýta | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
pár plátků plátků salámu | Polosuchý salám | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
zelená nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |