Nutriční hodnoty (Perníkový chlebíček s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 691 kJ / 3 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,60 g |
Tuky | 120,46 g |
– nasycené | 19,91 g |
– nenasycené | 94,51 g |
–– mononenasycené | 26,36 g |
–– polynenasycené | 68,15 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 63,50 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 409,70 g |
– cukry | 156,30 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 300 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
150 g 150 g čekankového sirupu (můžete nahradit např. sirupem z agáve) | Sirup citronový | 150 ml |
100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření | Perníkové koření | 10 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 3 nahrubo nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 450 g |