Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkový chlebíček s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 691 kJ /
3 033 kcal
Bílkoviny45,80 g
– z toho živočišné bílkoviny10,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,60 g
Tuky120,46 g
– nasycené19,91 g
– nenasycené94,51 g
–– mononenasycené26,36 g
–– polynenasycené68,15 g
––– omega 30,45 g
Vláknina63,50 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy409,70 g
– cukry156,30 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 300 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
150 g 150 g čekankového sirupu (můžete nahradit např. sirupem z agáve) Sirup citronový 150 ml
100 ml 100 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 10 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3 3 nahrubo nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 450 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.