Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 149 kJ /
992 kcal
Bílkoviny38,88 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,88 g
Tuky60,26 g
– nasycené16,42 g
– nenasycené40,32 g
–– mononenasycené28,53 g
–– polynenasycené11,79 g
––– omega 34,06 g
Vláknina24,44 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,59 g
Sůl5,30 g
Sacharidy62,40 g
– cukry14,34 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mangoldu Mangold 500 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
100 g 100 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
3 3 cherry rajčátka Rajčata cherry 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.