Nutriční hodnoty (Mangoldový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 149 kJ / 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,88 g |
Tuky | 60,26 g |
– nasycené | 16,42 g |
– nenasycené | 40,32 g |
–– mononenasycené | 28,53 g |
–– polynenasycené | 11,79 g |
––– omega 3 | 4,06 g |
Vláknina | 24,44 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 62,40 g |
– cukry | 14,34 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mangoldu | Mangold | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
3 3 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 90 g |