Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa se šunkou a nivou s brambory - z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 4,57 g |
– nasycené | 2,41 g |
– nenasycené | 1,80 g |
–– mononenasycené | 1,39 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 3,74 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 27,67 g |
– cukry | 1,83 g |
––– laktóza | 0,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
10 g 10 g šunky (plátek) | Šunka vepřová vařená | 10 g |
10 g 10 g nivy | Niva 50% t. v s. | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
170 g 170 g oloupaných brambor na přílohu | Brambor zimní | 170 g |
pažitka | Pažitka čerstvá |