Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa se šunkou a nivou s brambory - z parního hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 183 kJ /
283 kcal
Bílkoviny30,87 g
– z toho živočišné bílkoviny27,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky4,57 g
– nasycené2,41 g
– nenasycené1,80 g
–– mononenasycené1,39 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,23 g
Vláknina3,74 g
Cholesterol 73 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy27,67 g
– cukry1,83 g
––– laktóza0,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g kuřecích prsou Kuře prso 100 g
10 g 10 g šunky (plátek) Šunka vepřová vařená 10 g
10 g 10 g nivy Niva 50% t. v s. 10 g
sůl Sůl mořská
170 g 170 g oloupaných brambor na přílohu Brambor zimní 170 g
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.