Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z uzených žeber)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 336 kJ /
1 514 kcal
Bílkoviny59,06 g
– z toho živočišné bílkoviny54,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,79 g
Tuky126,32 g
– nasycené41,28 g
– nenasycené60,91 g
–– mononenasycené49,50 g
–– polynenasycené11,41 g
––– omega 30,60 g
Vláknina7,43 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy33,55 g
– cukry11,26 g
––– laktóza5,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg uzených žeber Vepřová žebra 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 malá špetka cukru (dle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.