Nutriční hodnoty (Dort želvička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 382 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 120,18 g |
– nasycené | 63,21 g |
– nenasycené | 45,79 g |
–– mononenasycené | 38,33 g |
–– polynenasycené | 7,46 g |
––– omega 3 | 1,79 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 170,90 g |
– cukry | 165,20 g |
––– laktóza | 16,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
3 3 vrchovaté lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
110 g 110 g moučkového cukru | Cukr bílý | 110 g |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
1 sáček 1 sáček práškové želatiny (20 g) | Želatina vepřová | |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
dortové želé čiré | Želatina cukrářská | |
marcipánová modelovací hmota | Marcipán |