Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 375 kJ / 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
Tuky | 1,78 g |
– nasycené | 0,44 g |
– nenasycené | 0,97 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 61,00 g |
– cukry | 52,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 750 g |
1 1 vrchovatá lžíce medu | Med nepasterovaný | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
30-40 g 30-40 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská |