Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s krustou, hranolky a dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 835 kJ /
439 kcal
Bílkoviny14,74 g
– z toho živočišné bílkoviny6,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,64 g
Tuky14,60 g
– nasycené4,89 g
– nenasycené6,58 g
–– mononenasycené3,05 g
–– polynenasycené3,53 g
––– omega 30,14 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 447 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy58,49 g
– cukry5,55 g
––– laktóza1,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřová panenka Vepřová panenka
sůl a pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného Parmezánu Parmezán 15 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané bazalky Bazalka čerstvá 15 g
4 4 středně velké brambory Brambor zimní 200 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
1 lžička 1 lžička majonézy Majonéza 7 g
lžíce lžíce nasekané bazalky Bazalka čerstvá
půl stroužku stroužku česneku Česnek čerstvý
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.