Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s rozinkami, ořechy a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 441 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,72 g |
Tuky | 12,76 g |
– nasycené | 1,93 g |
– nenasycené | 9,87 g |
–– mononenasycené | 7,92 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 20,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 160,79 g |
– cukry | 144,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 hrst 1 hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 90 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
10 lístků 10 lístků máty (podle chuti) | Máta peprná list čerstvá |