Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvovo-nektarinkový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 090 kJ /
3 368 kcal
Bílkoviny89,93 g
– z toho živočišné bílkoviny44,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,00 g
Tuky117,08 g
– nasycené31,29 g
– nenasycené79,49 g
–– mononenasycené50,60 g
–– polynenasycené28,89 g
––– omega 31,40 g
Vláknina26,38 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy475,35 g
– cukry271,75 g
––– laktóza13,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/8 l 1/8 l vlažné vody Voda 125 ml
špetka špetka mořské soli Sůl mořská
75 g 75 g Hery Margarín 75 g
375 g 375 g broskví Dužina broskve čerstvá 375 g
375 g 375 g nektarinek Dužina nektarinky čerstvá 375 g
375 g 375 g jemného tvarohu Tvaroh polotučný 375 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
šťáva z 1 citrónu Šťáva z citrónu
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g oloupaných mandlí Mandle neloupané 50 g
30 g 30 g Hery Margarín 30 g
Hera Margarín
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru na posypání Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.