Nutriční hodnoty (Broskvovo-nektarinkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 090 kJ / 3 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 117,08 g |
– nasycené | 31,29 g |
– nenasycené | 79,49 g |
–– mononenasycené | 50,60 g |
–– polynenasycené | 28,89 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 26,38 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 475,35 g |
– cukry | 271,75 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/8 l 1/8 l vlažné vody | Voda | 125 ml |
špetka špetka mořské soli | Sůl mořská | |
75 g 75 g Hery | Margarín | 75 g |
375 g 375 g broskví | Dužina broskve čerstvá | 375 g |
375 g 375 g nektarinek | Dužina nektarinky čerstvá | 375 g |
375 g 375 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 375 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
30 g 30 g Hery | Margarín | 30 g |
Hera | Margarín | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru na posypání | Cukr bílý | 50 g |