Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řecký guláš stifado z české trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie9 811 kJ /
2 345 kcal
Bílkoviny269,42 g
– z toho živočišné bílkoviny252,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,92 g
Tuky66,33 g
– nasycené14,49 g
– nenasycené49,22 g
–– mononenasycené42,35 g
–– polynenasycené6,87 g
––– omega 30,17 g
Vláknina66,37 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 4,26 g
Sůl10,50 g
Sacharidy137,16 g
– cukry91,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-1,5 kg 1-1,5 kg hovězí kližky Hovězí kližka 1250 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 kg 1 kg cibule (z toho10 malých cibulek) Cibule čerstvá 1000 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce vinného červeného octa Ocet lihový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce medu nebo sirupu Med nepasterovaný 36 g
1 svitek 1 svitek skořice Skořice ceylonská
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
5 5 hřebíčků Hřebíček
1 lžička 1 lžička sušeného oregana Oregano sušené 5 g
1 větvička 1 větvička čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
400 400 g konzerva sekaných rajčat Rajče červené sterilované
1-2 lžíce 1-2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 22.5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.