Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s růžičkovou kapustou a bůčkem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 812 kJ / 2 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,85 g |
Tuky | 139,62 g |
– nasycené | 35,69 g |
– nenasycené | 83,27 g |
–– mononenasycené | 62,39 g |
–– polynenasycené | 20,88 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 31,55 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 182,95 g |
– cukry | 16,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 300 g |
300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
750 g 750 g syrových brambor | Brambor zimní | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
80 g 80 g tuku | Margarín | 80 g |
asi 40 g 40 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |