Nutriční hodnoty (Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,16 g |
Tuky | 17,56 g |
– nasycené | 6,92 g |
– nenasycené | 7,53 g |
–– mononenasycené | 6,07 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 9,03 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 739 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 67,10 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
30 g 30 g pórku | Pórek čerstvý | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
350-400 g 350-400 g očistěných brambor na přílohu | Brambor zimní | 375 g |