Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušková povidla na frgále)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 893 kJ /
2 365 kcal
Bílkoviny8,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,57 g
Tuky5,80 g
– nasycené1,07 g
– nenasycené3,48 g
–– mononenasycené0,74 g
–– polynenasycené2,74 g
––– omega 30,67 g
Vláknina61,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy538,73 g
– cukry483,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 lžíce 2 lžíce octu Ocet lihový 30 ml
2 kg 2 kg očistěných hrušek Hruška čerstvá 2000 g
3 3 hřebíčky Hřebíček
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.