Nutriční hodnoty (Hrušková povidla na frgále)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 893 kJ / 2 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,57 g |
Tuky | 5,80 g |
– nasycené | 1,07 g |
– nenasycené | 3,48 g |
–– mononenasycené | 0,74 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 538,73 g |
– cukry | 483,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce octu | Ocet lihový | 30 ml |
2 kg 2 kg očistěných hrušek | Hruška čerstvá | 2000 g |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |