Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hustopečský kotouč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 553 kJ /
2 283 kcal
Bílkoviny264,33 g
– z toho živočišné bílkoviny261,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,66 g
Tuky124,66 g
– nasycené56,29 g
– nenasycené60,29 g
–– mononenasycené40,21 g
–– polynenasycené20,08 g
––– omega 31,36 g
Vláknina8,94 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,65 g
Sacharidy24,38 g
– cukry6,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g libovějšího bůčku (bez kostí a kůže) Kost hovězí 750 g
250 g 250 g domácí klobásy Klobása 250 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (raději více) Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
50 g 50 g tuku Margarín 50 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
2,5 dl 2,5 dl vývaru Vývar hovězí 250 ml
25 g 25 g hladké mouky.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.