Nutriční hodnoty (Křehký koláč s pudinko-smetanovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 18
Energie | 22 492 kJ / 5 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,32 g |
Tuky | 266,40 g |
– nasycené | 165,65 g |
– nenasycené | 90,99 g |
–– mononenasycené | 79,90 g |
–– polynenasycené | 11,09 g |
––– omega 3 | 1,71 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 648,62 g |
– cukry | 307,92 g |
––– laktóza | 47,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
220 g 220 g másla | Máslo kravské | 220 g |
120 g 120 g cukru moučka | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kůra a šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
3 kelímky 3 kelímky 200 g zakysané smetany 16% pokojové teploty | Smetana kravská zakysaná 12% | 570 ml |
kůra a šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
rybízový džem (domácí), není nutný | Džem z červeného rybízu |