Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka na těstoviny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 532 kJ /
366 kcal
Bílkoviny4,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,43 g
Tuky25,37 g
– nasycené16,08 g
– nenasycené8,82 g
–– mononenasycené7,89 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,12 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,44 g
– cukry5,94 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
rajčatový protlak nebo kečup Protlak rajčatový
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
slanina dle chuti Špek
olivy (nemusí být) Olivy čerstvé zralé
sýr Sýr kravský tvrdý 30%
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.