Nutriční hodnoty (Omáčka na těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,43 g |
Tuky | 25,37 g |
– nasycené | 16,08 g |
– nenasycené | 8,82 g |
–– mononenasycené | 7,89 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,44 g |
– cukry | 5,94 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rajčatový protlak nebo kečup | Protlak rajčatový | |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
slanina dle chuti | Špek | |
olivy (nemusí být) | Olivy čerstvé zralé | |
sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |