Nutriční hodnoty (Irish Rump Steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 311 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 21,60 g |
– nasycené | 12,92 g |
– nenasycené | 7,96 g |
–– mononenasycené | 7,36 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,16 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g Irish Rump Steak (Irské hovězí - kýta bez kosti) | Hovězí kýta | 400 g |
mletý pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská | |
Dijon hořčice | Hořčice plnotučná | |
2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
Mozzarella light - nakrájená na plátky plátky | Mozzarella kravská | |
listový salát | Salát listový čerstvý |