Nutriční hodnoty (Bramborová kaše s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 942 kJ / 1 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,80 g |
Tuky | 70,04 g |
– nasycené | 44,16 g |
– nenasycené | 23,64 g |
–– mononenasycené | 21,36 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 33,70 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 213,77 g |
– cukry | 58,77 g |
––– laktóza | 6,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kilo 1 kilo brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3 3 větší nakyslá jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
100-150 ml 100-150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
asi 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |