Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené papriky s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 922 kJ /
937 kcal
Bílkoviny47,23 g
– z toho živočišné bílkoviny36,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,73 g
Tuky49,17 g
– nasycené22,25 g
– nenasycené25,75 g
–– mononenasycené16,08 g
–– polynenasycené9,66 g
––– omega 30,95 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,50 g
Sacharidy69,30 g
– cukry55,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středně velkých paprik Paprika červená čerstvá 750 g
1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatě Fazole v tomatové omáčce
100 g 100 g uzeniny (nemusí být) Párek vepřový 100 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
bylinky - tymián, bazalka... Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.