Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na víně a tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 408 kJ /
336 kcal
Bílkoviny2,79 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,65 g
Tuky16,93 g
– nasycené10,69 g
– nenasycené5,96 g
–– mononenasycené5,33 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,07 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,71 g
– cukry6,89 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
150 ml 150 ml červeného suchého vína Víno červené suché 150 ml
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
velká hrst hrst hrášku (čerstvého nebo zmraženého) Hrášek zelený
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
vývar Vývar hovězí
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.