Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na víně a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 408 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
Tuky | 16,93 g |
– nasycené | 10,69 g |
– nenasycené | 5,96 g |
–– mononenasycené | 5,33 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,71 g |
– cukry | 6,89 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
velká hrst hrst hrášku (čerstvého nebo zmraženého) | Hrášek zelený | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
vývar | Vývar hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |