Nutriční hodnoty (Dýňový kompot s bílým vínem (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 20 200 kJ / 4 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 150,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 903,00 g |
– cukry | 655,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 kg 5 kg dužiny z dýně Goliáš | Dýně čerstvá | 5000 g |
20 g 20 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
1 l 1 l přírodního bílého vína | Víno bílé suché | 1000 ml |
7 dl 7 dl medu | Med nepasterovaný | 700 g |
3-4 cm 3-4 cm kořene zázvoru | Zázvor sušený | |
PL PL sušené citronové kůry | ||
2 2 fruktozové vanilkové cukry | Cukr vanilkový |