Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s párečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 973 kJ /
1 428 kcal
Bílkoviny68,69 g
– z toho živočišné bílkoviny57,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,33 g
Tuky84,17 g
– nasycené49,61 g
– nenasycené34,10 g
–– mononenasycené12,83 g
–– polynenasycené21,27 g
––– omega 30,03 g
Vláknina17,35 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,66 g
Sůl8,91 g
Sacharidy91,36 g
– cukry30,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g párků Párek vepřový 400 g
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
4 lžíce 4 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 40 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
jíška na zahuštění Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.