Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s párečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 973 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,33 g |
Tuky | 84,17 g |
– nasycené | 49,61 g |
– nenasycené | 34,10 g |
–– mononenasycené | 12,83 g |
–– polynenasycené | 21,27 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 17,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,66 g |
Sůl | 8,91 g |
Sacharidy | 91,36 g |
– cukry | 30,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g párků | Párek vepřový | 400 g |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
jíška na zahuštění | Jíška máslová |