Nutriční hodnoty (Jehněčí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 603 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 203,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,01 g |
Tuky | 56,83 g |
– nasycené | 24,95 g |
– nenasycené | 22,08 g |
–– mononenasycené | 19,44 g |
–– polynenasycené | 2,65 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 40,41 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 145,65 g |
– cukry | 44,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jehněčího masa s kostí | Jehněčí kýta | 1000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
olej | Olej řepkový | |
1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
cca 5-6 stroužků cca 5-6 stroužků česneku (dle chuti) | Česnek čerstvý | 38.5 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
200 g 200 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
cca 1,5 l cca 1,5 l vody | Voda | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá |