Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 603 kJ /
2 056 kcal
Bílkoviny226,01 g
– z toho živočišné bílkoviny203,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,01 g
Tuky56,83 g
– nasycené24,95 g
– nenasycené22,08 g
–– mononenasycené19,44 g
–– polynenasycené2,65 g
––– omega 30,85 g
Vláknina40,41 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 852 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy145,65 g
– cukry44,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jehněčího masa s kostí Jehněčí kýta 1000 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
olej Olej řepkový
1-2 1-2 feferonky Chilli paprička čerstvá
cca 5-6 stroužků cca 5-6 stroužků česneku (dle chuti) Česnek čerstvý 38.5 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček celého pepře Pepř černý
2-3 lžíce 2-3 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 25 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
200 g 200 g zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
cca 1,5 l cca 1,5 l vody Voda
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.