Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Semínkové bagety II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 511 kJ /
2 273 kcal
Bílkoviny69,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,43 g
Tuky31,18 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené23,78 g
–– mononenasycené5,99 g
–– polynenasycené17,79 g
––– omega 30,65 g
Vláknina28,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,09 g
Sacharidy414,54 g
– cukry29,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
80 g 80 g pšeničné celozrnné hladké mouky Mouka pšeničná celozrnná hladká 80 g
80 g 80 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 80 g
2 lžičky 2 lžičky soli (13g) Sůl mořská 16 g
1 lžička 1 lžička krupicového cukru Cukr bílý 5 g
350 g 350 g vlažné vody-dle potřeby
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
zhruba 3 lžíce 3 lžíce směsi semínek na povrch-len, sezam, mák, slunečnice Slunečnicová semínka loupaná 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.