Nutriční hodnoty (Semínkové bagety II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 511 kJ / 2 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,43 g |
Tuky | 31,18 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 23,78 g |
–– mononenasycené | 5,99 g |
–– polynenasycené | 17,79 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 28,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,09 g |
Sacharidy | 414,54 g |
– cukry | 29,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
80 g 80 g pšeničné celozrnné hladké mouky | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 80 g |
80 g 80 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 80 g |
2 lžičky 2 lžičky soli (13g) | Sůl mořská | 16 g |
1 lžička 1 lžička krupicového cukru | Cukr bílý | 5 g |
350 g 350 g vlažné vody-dle potřeby | ||
21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
zhruba 3 lžíce 3 lžíce směsi semínek na povrch-len, sezam, mák, slunečnice | Slunečnicová semínka loupaná | 45 g |