Nutriční hodnoty (Zapečená kapusta se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 045 kJ / 1 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 167,97 g |
– nasycené | 92,19 g |
– nenasycené | 68,67 g |
–– mononenasycené | 59,10 g |
–– polynenasycené | 9,57 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 838 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 17,60 g |
– cukry | 9,24 g |
––– laktóza | 8,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
250 g 250 g Goudy | Gouda 45% t. v s. | 250 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek másla na vymazání misky | Máslo kravské |