Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký salát z červené řepy, pórku a mandarinek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 503 kJ /
359 kcal
Bílkoviny0,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky39,20 g
– nasycené5,32 g
– nenasycené33,88 g
–– mononenasycené29,12 g
–– polynenasycené4,76 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy1,04 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
červená řepa Červená řepa čerstvá
10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
půl misky misky kompotovaných mandarinek Mandarinka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce extra panenského olivového oleje Olej olivový 40 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
střik balzamického octa Ocet lihový
mořská sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
trocha trocha štávy z mandarinkového kompotu Mandarinka zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.