Nutriční hodnoty (Lehký salát z červené řepy, pórku a mandarinek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 503 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 39,20 g |
– nasycené | 5,32 g |
– nenasycené | 33,88 g |
–– mononenasycené | 29,12 g |
–– polynenasycené | 4,76 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 1,04 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
půl misky misky kompotovaných mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 40 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
střik balzamického octa | Ocet lihový | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
trocha trocha štávy z mandarinkového kompotu | Mandarinka zavařená |