Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská cibulová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 841 kJ /
1 396 kcal
Bílkoviny56,24 g
– z toho živočišné bílkoviny50,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,20 g
Tuky81,76 g
– nasycené49,33 g
– nenasycené29,15 g
–– mononenasycené24,33 g
–– polynenasycené4,82 g
––– omega 30,57 g
Vláknina24,84 g
Cholesterol 237 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,00 g
Sacharidy71,94 g
– cukry54,68 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks červené cibule Cibule červená čerstvá 414 g
3 lžíce 3 lžíce přepuštěného másla (nebo mix olivového oleje a másla) Ghí 45 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
sůl, pepř Pepř černý
6 větviček 6 větviček čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
2 ks 2 ks bobkového listu Bobkový list sušený
200 ml 200 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 l 1 l slepičího nebo kuřecího vývaru Vývar slepičí 1000 ml
1 ks 1 ks francouzské bagety Bageta pšeničná
200 g 200 g sýru Grand Castelli Sýr kravský tvrdý 30% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.