Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obalovaný květák pečený s bramborami na šlehačce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 466 kJ /
1 306 kcal
Bílkoviny18,27 g
– z toho živočišné bílkoviny7,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,07 g
Tuky90,57 g
– nasycené60,00 g
– nenasycené26,72 g
–– mononenasycené24,01 g
–– polynenasycené2,71 g
––– omega 30,96 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy98,45 g
– cukry14,80 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
500-600 g 500-600 g brambor Brambor zimní 550 g
300 ml 300 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 300 ml
1 1 rovná lžička sušeného česneku Česnek sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
bylinky Petržel nať čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
strouhanka Strouhanka pšeničná
máslo na vymazání Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.