Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný koláč s jablky, Nivou a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 994 kJ /
2 150 kcal
Bílkoviny73,87 g
– z toho živočišné bílkoviny41,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,85 g
Tuky85,13 g
– nasycené51,76 g
– nenasycené29,40 g
–– mononenasycené25,11 g
–– polynenasycené4,29 g
––– omega 30,53 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 462 mg
Sodík 2,58 g
Sůl6,41 g
Sacharidy264,94 g
– cukry50,29 g
––– laktóza14,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
15 g 15 g cukru Cukr bílý 15 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
sůl Sůl mořská
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
120 g 120 g Nivy Niva 50% t. v s. 120 g
2 lžíce 2 lžíce pomazánkového másla bez příchutě Pomazánka mléčná 36 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
vlašské ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.