Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tříbarevný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 150 kJ /
514 kcal
Bílkoviny17,25 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,85 g
Tuky28,17 g
– nasycené6,78 g
– nenasycené21,23 g
–– mononenasycené17,61 g
–– polynenasycené3,62 g
––– omega 30,04 g
Vláknina29,60 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy33,03 g
– cukry18,12 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
hrst hrst polníčku Polníček čerstvý
150 g 150 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky kari Kari 7.5 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.