Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský rýžový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 363 kJ /
1 043 kcal
Bílkoviny4,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky97,84 g
– nasycené13,29 g
– nenasycené84,33 g
–– mononenasycené72,46 g
–– polynenasycené11,87 g
––– omega 30,20 g
Vláknina5,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,15 g
Sacharidy33,25 g
– cukry23,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 sklenice 1 sklenice rýže Rýže bílá
sůl Sůl mořská
1 1 střední červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 střední žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
0,5 sklenice 0,5 sklenice posekané jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
0,5 sklenice 0,5 sklenice posekané petrželové natě Petržel nať čerstvá
1 sklenice 1 sklenice bílých sterilovaných fazolí (z konzervy) Fazole bílé sterilované
50 ml 50 ml bílého vinného octa (může být méně podle chuti) Ocet vinný bílý 50 ml
2 lžičky 2 lžičky strouhaného křenu Křen čerstvý 10 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
čerstvě mletý černý pepř (podle chuti) Pepř černý mletý
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.